Actueel

Het laatste nieuws

FD natuurbeschermers

Boeren voor de natuur

Caring Farmers maken zich zorgen over het plan 'Stikstofversnelling' van enkele natuurorganisaties, LTO Nederland en Bouwend Nederland. Dit plan doet te weinig om de natuur te beschermen. Bovendien hebben wij als boeren baat bij een plan dat aan de wet voldoet. Natuurbeschermers moeten hun rug recht houden: we moeten niet doen wat ‘haalbaar’ is, maar doen wat nodig is, schrijven diverse boeren van het collectief Caring Farmers in hun opiniebijdrage in het Financieel Dagblad
Caring Congres

9 oktober: Caring Congres

Vorig jaar moesten Caring Farmers en Caring Vets het Caring Congres over dierenwelzijn afblazen, maar we gaan in de herkansing! Het thema is relevanter dan ooit, want nog steeds wordt de wereld keihard tot nadenken gedwongen over de consequenties van onze omgang met de natuur en dieren. Een veranderend landschap, letterlijk en figuurlijk; zoönosen, klimaatverandering, stikstofcrisis, afname van biodiversiteit… hoe gaan we nu en in de toekomst om met dieren?

Ook interessant

Onze social media

Steun jij kringlooplandbouw?

De transitie naar natuurinclusieve kringlooplandbouw doen we samen. Sluit jij je aan? Je aansluiten kan als boer, partner (ketenpartner, NGO, winkel, wetenschapper) en consument.