Doe mee!

Doe mee en meld je aan!

Caring Farmers willen kringlopen sluiten, natuurinclusief, volop ruimte voor dieren en op zo’n klein mogelijke schaal. Deze omslag maken we samen met caring consumenten, wetenschappers, ketenpartners en NGO’s. Iedereen kan aansluiten en meedoen. 

Iedereen kan caring farmer zijn – tuinder, akkerbouwer, veehouder, biologisch of intensief. Het vertrekpunt zal voor iedereen anders zijn. Dus of je nu al jaren aan het experimenteren bent met nieuwe concepten, of je produceert momenteel voor de gangbare wereldmarkt, het beginnen aan de transitie maakt jou een caring farmer.

Door met de Caring Farmers mee te doen, geef je aan dat je aan de doelstellingen wil werken, als boer op je boerderij of als ‘niet-boer’ met je consumptiepatroon en/of op andere manieren.

Wilt u (nog) niet aansluiten maar enkel de nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. 

Aanmelden farmers

Ben je een boer en wil je je ook graag aansluiten bij de Caring Farmers? Meld je dan hier aan.

Aanmelden partners

Ben je een consument, wetenschapper, ketenpartner of organisatie die zich wil aansluiten als partner? Dat kan. Meld je hier aan.

Steun jij kringlooplandbouw?

Caring Farmers werken met boeren, (keten)partners en consumenten aan een natuurinclusieve en grondgebonden landbouw. Goed voor de bodem, biodiversiteit en dierenwelzijn. Voor deze doelstellingen hebben we financiële middelen nodig. Steun jij de kringloop landbouw?