Over ons

Caring Farmers heeft één doel: een natuurinclusieve kringlooplandbouw in 2030. Hoe we daar moeten komen, weten we ook nog niet precies. Maar dat boeren het niet alleen kunnen is zeker. Wij zoeken hulp bij elkaar en bij caring consumenten, wetenschappers, NGO’s en ketenpartners. En uiteraard is er ander beleid nodig. Dat wachten wij echter niet af, we gaan gewoon vast aan de slag.

Over de stichting

Steun ons

Help ons met een gift, zodat wij harder kunnen werken aan onze doelstelling: natuurinclusieve kringlooplandbouw in 2030.

Wat doen we?

Caring Farmers is de nieuwe boerenbelangenbehartiger voor alle boeren die op weg zijn naar een natuurinclusieve kringlooplandbouw. Voor boeren die al kringlooplandbouw bedrijven, of die de eerste stappen in die richting maken.

Het ontstaan

Annette, Ruud en Geert zijn alle drie lid van de klankbordgroep Landbouw LNV-visie (2019). Het ministerie heeft de klankbordgroep uitgedaagd om met een eigen advies cq praktijkvisie te komen.

Caring Farmers Code

Of het nu de opkomst van eikenprocessierups, de achteruitgang van de drinkwaterkwaliteit of de periodes van enorme droogte en hitte zijn, iedereen wordt met de neus op de feiten gedrukt.

Contact

Mail ons op info@caringfarmers.nl. We zullen zo snel mogelijk reageren.

Ideeën? Suggesties?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Mail ons op info@caringfarmers.nl