Agenda

9 okt: Caring Congres

Frans de Waal, Thijs Kuiken, Roos Vonk en Imke de Boer, vier gerenommeerde hoogleraren gaan op 9 oktober tijdens het Caring Congres in op de bredere betekenis van dierenwelzijn. Ze benadrukken daarbij ook de kansen voor maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en maatschappelijke ongelijkheid. “Zet dierenwelzijn centraal in beleidsvorming” is de belangrijke boodschap van organisatoren Caring Farmers en Caring Vets. 

Koop je kaartje hier: www.caringcongres.nl en wees er snel bij want vol=vol! Lees hier het persbericht.

16 okt: Caring Climate Miles

Op 16 oktober lopen wij met zoveel mogelijk boeren en burgers op 16 oktober – Wereldvoedseldag – mee met de Climate Miles. Loop je ook mee? Opgeven kan via dit formulier. We zullen je per mail op de hoogte houden van het regelen van de lunch, en het programma. Voor meer informatie kan je ook de website van The Climate Miles in de gaten houden.

Foto door Marc Queré, van de Kring-Loop 2020: www.dewegvooruit.nl.

Sept-okt: op bezoek bij de boer: 

Op 11 september in Zwolle, 18 september in de Noordoostpolder, 25 september regio Eindhoven, 2 oktober in Barneveld, 9 oktober regio Amsterdam en 16 oktober regio Delft, ben jij uitgenodigd voor een Foodcamp bij een Caring Farmer. Dat zijn leuke uitjes voor een middag, met of zonder kinderen; samen oogsten, koken en leren van de boer. 

Er is ruimte voor 80 personen per boer, dus weer er snel bij! Ben jij Caring Consument? Controleer dan de nieuwsbrief voor een gereduceerd tarief! 

Kijk HIER voor meer info en tickets. 

Steun jij kringlooplandbouw?

De transitie naar natuurinclusieve kringlooplandbouw doen we samen. Sluit jij je aan? Je aansluiten kan als boer, partner (ketenpartner, NGO, winkel, wetenschapper) en consument.