Agenda

Webinars over bomen door stichting Weerwoud met Gerard Keurentjes:

Opgeven voor de webinars kan door op de link te klikken. 

29 maart: Jaap van Bruchem-dag

 Op 11 november overleed kringloop onderzoeker Jaap van Bruchem. Deze man was voor velen een grote bron van inspiratie. Vele melkveehouders, akkerbouwers en telers hebben dankzij hem succesvol hun bedrijfsvoering aangepast naar een duurzamere vorm van landbouw. Jaap bracht een ander geluid in landbouw Nederland ten gehore en bracht mensen bij elkaar. Meld je hier aan voor een mooie dag met een goed inhoudelijk programma.

4 april: Food Camp Midden Delfland (VOL)

De schoolklas van the International School of The Hague gaat op bezoek bij caring farmers Bas en Roel in MiddenDelfland. Roel is melkveehouder en zij hebben op hun terrein ook een CSA tuin. Samen sluiten ze de kringloop. De leerlingen gaan op bezoek bij deze foodcamp als onderdeel van een module over duurzame landbouw.

8 juni: Food Camp Zwolle


Deze foodcamp zal gaan over stadslandbouw en Straatboer. In de landbouw transitie moet iedereen kunnen meekomen, dus wij brengen de landbouw náár de mensen. In de wijk zet straatboer zo eetbare gevel- en groentetuinen neer. Lekker!

Oktober 2022: Caring Congres

Elk jaar organiseren we samen met de Caring Vets het Caring Congres! Dit jaar zal deze waarschijnlijk in oktober plaatsvinden. 

Lees hier het verslag van het Caring Congres 2021 terug!

21 november: Bomen bij boeren 

Op 21 november zal er een excursie zijn bij de vereniging Nederlands cultuurlandschap in Beek-Ubbergen. Jaap Dirkmaat zal het heggenlandschap laten zien, en uitleggen hoe zelf aan de slag te gaan met dit landschapselement. Meer Bomen Nu deelt bomen uit om direct te kunnen planten. Meer informatie volgt!

Steun jij kringlooplandbouw?

De transitie naar natuurinclusieve kringlooplandbouw doen we samen. Sluit jij je aan? Je aansluiten kan als boer, partner (ketenpartner, NGO, winkel, wetenschapper) en consument.