Nieuws

Het laatste nieuws

groepsfoto klein

Terugblik boeren-bijeenkomst in Weesp

21 augustus kwamen 40 boeren bijeen in Weesp. Om elkaar te leren kennen en samen te sparren hoe we aan onze doelstellingen gaan werken.
DSC_0127OK

Deltaplan Veehouderij

Workshop met de Dierenbescherming over verbeteren dierenwelzijn van varkens, kippen en koeien.
caring congres

26 sept: Caring Congres

Op 26 september organiseren Caring Vets en Caring Farmers gezamenlijk een Caring Congres in BlueCity Rotterdam: voor boeren, voor dierenartsen en voor iedereen die zich afvraagt ‘kan het ook anders?’
Caring Farmers - Social versie.00_00_39_04.Still005

22 juli: dag van de kringlooplandbouw

Caring Farmers roepen 22 juli uit tot de dag van de kringlooplandbouw. Op die dag posten Caring Farmers foto’s hoe zij gewoon aan het werk zijn (#gewoonaanhetwerk) en we gaan crowdfunden om zendtijd te krijgen voor onze commerical. Samen werken we 22 juli aan kringlooplandbouw!
IMG_2984

100% plantaardige mest – kan dat?

Een goede opbrengst zonder kunst- of dierlijke mest? Biodynamisch akkerbouwer legt op 24 juni tijdens een CF bijeenkomst uit hoe dat werkt.
IMG_2427

500.000 bomen voor Caring Farmers

Stichting Nationale Boomfeestdag, Stichting MEERGroen, Caring Farmers en Urgenda slaan de handen ineen om komende winter 500.000 bomen te planten in de vorm van heggen en hagen rondom boerenakkers en erven.
commercial

Gelukt! Vanavond is onze kringloop-commercial te zien op tv!

Het is hip is om als boerenorganisatie een tv-commercial uit te zenden! We zagen al spots voorbijkomen van Farmers Defence Force, Agractie en LTO.
Caring-Vets-congres

Caring Congres 26/9/2020

Caring Farmers & Caring Vets slaan de handen ineen om een congres te organiseren, voor boeren, voor dierenartsen en voor iedereen die zich afvraagt ‘kan het ook anders?’
snapshot film 2

50.000 bomen geplant!

Het is gelukt! We hebben gezamenlijk 50.000 bomen geplant. Dankzij de inzet van ruim 20 caring farmers, stichting Meergroen voor het doneren van de bomen en stichting Urgenda voor de logistiek en communicatie.
groepje caring farmers

Kring-Loop voor kringlooplandbouw

De Caring Farmers liepen mee met de Kring-Loop: 60 organisaties bieden minister Schouten een 10stappenplan aan naar kringlooplandbouw.