Nieuws

Home  /  Actueel  /  Nieuws  / 

Twee nieuwe bestuursleden en een nieuw Raad van Advies lid

Caring Farmers heeft twee nieuwe bestuursleden en één aanvulling in de Raad van Advies.

Stichting Caring Farmers wordt geadviseerd door een Raad van Advies. Een landbouwtransitie kunnen boeren niet alleen en we laten ons daarom graag adviseren. We bedanken filosoof Erno Eskens voor zijn inzet en advies de afgelopen jaren en we verwelkomen Kelli Tiggelman van Caring Doctors als nieuw lid in de Raad. Kelli werkt als arts Maatschappij + Gezondheid bij de GGD, zet zich in voor AJN en zet zich als bestuurslid met veel passie in voor Caring Doctors.

Twee nieuwe bestuursleden bij Caring Farmers: Welkom!

David Luijendijk runt een biodynamische groentekwekerij genaamd Eko-Logisch, gevestigd in Roelofarendsveen. “Ik sluit me aan omdat Caring Farmers een groep mensen is met diverse achtergronden, die niet hun eigenbelang vooropstellen en hun meningen bundelen over hoe je op een verantwoorde manier produceert met respect voor al dat leeft.” Lees meer in zijn Farmers aan het woord-stuk.

Kees Scheepens is biologisch varkenshouder en heeft zoogkoeien in het Noord-Brabantse Oirschot. “Als boer en praktiserend dierenarts voel ik me thuis bij de Caring Farmers. Ik was al actieve farmer en ondersteunde de organisatie bij de onderhandelingen van het Convenant Dierwaardige Veehouderij, dus de stap naar een bestuursfunctie is een kleine stap die ik graag neem.” Lees meer in zijn Farmers aan het woord-stuk.