Nieuws

Home  /  Actueel  /  Nieuws  / 

Caring Congres 2023

Wordt onze toekomst Caring? En hoe kunnen we daar met z’n allen voor zorgen? 

The Caring Doctors, Vets en Farmers introduceren The Caring Movement op het 3e Caring Congres met thema Caring Future. Lees hier de verslagen van het Caring Congres in 2021 & 2022

Kom 4 november naar Antropia in Driebergen en laat je informeren en inspireren door onze sprekers! Reserveer hier je plaats.

——————————————————————————————————————-

——————————————————————————————————————–

Programma Caring Future

Dagvoorzitter Lotte Sluiter

10.30 Opening Caring Future (inloop vanaf 09:30 u)

Reinier van den Berg – Reinier is meteoroloog en natuurlijk bekend als RTL weerman. Hij is dé specialist op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid.
(Foto: Carla Manten Fotografie) 

Lobke Faasen – Lobke is diëtist en foodie in hart en nieren. Ze heeft een groene missie: zo veel mogelijk mensen bewust maken van de voordelen van een duurzame, plantaardige, gezonde leefstijl. 

Lunch

Introducing: Caring Movement– Bestuur Caring VetsCaring Farmers Caring Doctors

Bernice Bovenkerk – Bernice is universitair hoofddocent filosofie bij de Wageningen University. Haar expertises zijn dierethiek, dierenwelzijn, klimaatverandering en milieufilosofie. 

Koffiepauze

Tim Huijsmans – Tim is natuurbeschermer en oprichter van Faunawatch. Hij is als diergeneeskundig onderzoeker bezig met zijn PhD.

Caring Future – in gesprek met de next generation Caring Vets, Caring Farmers & Caring Doctors: Maaike Dijkhorst, dierenarts; Ron van Zandbrink, melkveehouder en Mitchell Evertsen, arts.

Tim Kroezen – Tim is consulting comedian met een wetenschappelijke achtergrond (BSc Life Science en MSc Energy Science). Hij zal op geheel eigen wijze het congres samenvatten. (Foto: Emma Pot)

16:30 u Sluiting Congres met borrel (einde 17:30 u)

——————————————————————————————————————–

MEER INFORMATIE EN TICKETS OP CARINGVETS.NL/CARINGCONGRES