Peter van de Voort

Remeker is een familiebedrijf waar melk van Jersey koeien wordt verwerkt tot allerlei producten.
We zien onszelf als onderdeel van de natuur en werken daarmee samen.
Sil Oostendorp

Boer Sil is biologisch groente- en graanteler. Werken met paarden is leuker en voorkomt gebruik van fossiele brandstoffen.
Mees, Ageeth en Floor Visser
Wij gaan er van uit dat alles wat leeft een dynamisch geheel vormt met elkaar en dus merkbaar of niet een invloed heeft op elkaar. Optimistisch bekeken zal de mens van de toekomst veel sterker de behoefte voelen zich te voeden met ‘diversiteit’. De stap om de aarde te laten geven wat ze te bieden heeft is mogelijk doordat abonnees wekelijks onze groenten afnemen.
Jan Rein de Jong
Om een duurzame wereld op te zetten waar de natuurgebieden en boeren samen gaan en elkaar versterken met duurzaam en lokaal, biologisch voedsel voor eerlijke prijs voor burgers die het live kunnen volgen!
Boy Griffioen
De Groene Griffioen is een biologische melkveehouderij met kaasmakerij, boerderijwinkel, boerderijbeleving, pluktuin, muziekstudio en vergaderruimte.
Mark Venner
De tijd van de nieuwe generatie Venner is aangebroken en wij gaan het anders doen. Het is tijd voor een duurzame oplossing voor de lange termijn: een voedselbos.
Arend Joosten
Heel mijn denken en handelen is gericht op het in bedrijf stellen van kringlopen en er zoveel als mogelijk van benutten en in elkaar door laten werken. Ik begeleid andere boeren daarin. Een antioxidanten omgeving is belangrijk en komt voort uit het gebruik van effectieve organismen.
Sander Leroy
De mest van onze koeien komt naast het tuinafval, wat we zelf composteren, weer terug op de tuin. Daarnaast probeer ik met zo min mogelijk grondbewerking de bodem niet teveel te verstoren en gezonder te maken.
René van Geneijgen
Voor mij staat circulair produceren als onderdeel van het ecosysteem en het verbinden van mensen met voeding centraal. Voor de voerstromen zet ik, waar het kan, reststromen vanuit de omgeving in. Onze varkens leven uitsluitend van restproducten van de groenteboer, kaasmaker, bierbrouwer en bakker uit de buurt.
Peter Oosterhof
Sinds een 5-tal jaren ben ik een proces ingegaan om het boeren weer leuk te maken, niet alleen voor mij maar ook voor mijn omgeving. Tegen de stroom in heb ik keuzes gemaakt die achteraf gezien geweldig toekomstbestendig en heel actueel blijken te zijn.