Nieuws

Home  /  Actueel  /  Nieuws  / 

Crowdfunding: help mee voor onze kringloopcommercial op tv

7 juli is Dag van de Kringlooplandbouw

7 juli trekken vele boeren met stikstof-uitstotende tractoren naar Den Haag. Zij zijn boos over het landbouwbeleid. Ook Caring Farmers willen een ander landbouwbeleid van de overheid. Het huidige beleid zwalkt, maakt geen keuzes, laat boeren in onzekerheid en laat de natuur en klimaat stikken. Het is tijd voor verandering! Daarom roepen wij 7 juli uit tot Dag van de Kringlooplandbouw! Om het andere geluid te laten horen, van boeren die niet op de rem staan, maar vanuit zorgen over klimaat en biodiversiteit sneller willen verduurzamen.

Wij vragen om een lange termijn beleid dat boeren zekerheid geeft en dat leidt tot een volhoudbare landbouw met méér boeren, dat gezond voedsel produceert binnen ecologische grenzen en dat voldoet aan alle EU wetgeving.

Om dit boerengeluid ook te laten horen in het mediageweld rondom de trekkerprotesten, willen we 7 juli onze kringloopcommercial weer uitzenden op tv! Hoe vaker, hoe beter! Daarom starten we vandaag crowdfunding!

UPDATE:  DE CROWDFUNDING IS GESLOTEN. SUPERGROTE DANK IEDEREEN!!! 

MORGEN 3X OP TV VOOR RUIM 2 MILJOEN KIJKERS! NA HALF 8 JOURNAAL OP RTL 4 EN 2X RONDOM HART VAN NEDERLAND EN SHOWNIEUWS! 

LEES HIER MEER!

22 juli 2020: de eerste Dag van de Kringlooplandbouw

Het is niet de eerste keer dat Caring Farmers oproept tot een Dag van de Kringlooplandbouw. Vorig jaar op 22 juli 2020 was de eerste keer. Ook toen trokken boeren in tractoren naar Den Haag. Caring Farmers riep toen én nu consumenten op om te helpen met de transitie, want hoewel de overheid als eerste aan zet is, hebben ook consumenten een rol. Zij kunnen de transitie versnellen door duurzaam boodschappen te doen van lokale boeren: minder maar beter vlees, zuivel en eieren en meer onbespoten groente en fruit.

Lees meer over de eerste Dag van de Kringlooplandbouw.