Nieuws

Home  /  Actueel  /  Nieuws  / 

Groenboerenboodschap op tv!

Als boeren maken wij ons ernstig zorgen over klimaat, biodiversiteit en ons voortbestaan. Wij willen een ander landbouwbeleid! En dat willen wij niet alleen. Samen met honderden organisaties en duizenden burgers staan wij achter het GroenBoerenPlan. En samen met die organisaties vragen wij iedereen om te stemmen op partijen die écht durven te kiezen voor een landbouwtransitie.

Een stem voor een volhoudbare landbouw is tevens een stem voor gezonde lucht, schoon water en een mooi GroenBoerenLand! Daarom maakte we met boeren, burgers, (dieren)artsen en natuurbeheerders een tv boodschap. 

Hoe vaak we kunnen uitzenden hangt af van crowdfunding! Help je mee voor onze verkiezingscommercial op tv?

Help mee en doneerGroenBoerenPlan

In juli boden vier boerenorganisaties die samen 2500 boeren vertegenwoordigen een #GroenBoerenPlan aan ministers van Landbouw en Stikstof. Dit plan laat in 10 punten zien wat er nodig is om tot een volhoudbare landbouw te komen. Het plan werd met open armen ontvangen en wordt ondersteund door honderden maatschappelijke organisaties.

Deel je onze oproep ook op social media?

Help je mee voor een #GroenBoerencommercial op tv? www.caringfarmers.nl/groenboerenplan. #GroenBoerenPlan #GroenBoerenLand #verkiezingen2023 #crowdfunding

Verkiezingscommercial voorgaande jaren:

Kijk hier onze commercials van 2021 en 2020 terug. Ook deze werden mogelijk gemaakt dankzij #crowdfunding:

https://youtu.be/Wm_tmqQ-cxc

https://youtu.be/gJ-eDKkoX6Q